Forgalomkorlátozás lesz a Budakeszi úton

A Fővárosi Vízművek is segíti a Korányi Kórház felkészítését a járvány tetőzésére. Folyamatos munkavégzéssel négy nap alatt újul meg a kórház vízbekötése. Ez forgalomkorlátozással jár majd.

“Amikor Magyarország a járvány tetőzésére készül, az egészségügyi intézményekben minden feltételnek, így a vízellátásnak is tökéletesen kell működnie ahhoz, hogy a helyzet kezelése és a védekezés minél hatékonyabb lehessen. Ehhez társaságunk a lehetséges meghibásodások, a kockázatok minimalizálásával tud hozzájárulni.” – írta közleményében a fővárosi szolgáltató cég.

Hozzátették: “A Fővárosi Vízművek a várható tetőzést megelőzően, április 27-én kezdi meg a Korányi Kórház vízellátását biztosító tartalékbekötés soron kívüli cseréjét. A tervek szerint a vezeték feltárásától a burkolat-helyreállításig tartó munka közlekedést is jelentősen befolyásoló szakaszát a mielőbbi befejezés érdekében folyamatos, 24 órás munkavégzéssel négy nap alatt végzik el a társaság szakemberei, természetesen mindvégig biztosítva a létesítmény vízszolgáltatását.

Mivel a munka csak félpályás útlezárással valósítható meg, a Budakeszi úton közlekedő autósok türelmét és megértését kérjük és köszönjük.

A forgalom április 27-én éjszakától április 30-ig jelzőlámpával irányított, váltakozó irányú forgalom mellett tartható fenn, ami miatt mind a Budapest, mind a Budakeszi felé autózóknak megnövekedett útidőre kell számítaniuk, ami – a megkülönböztető jelzést használó gépjárműveket kivéve – a Budapest irányából a Korányi kórház felé nagyívben történő kanyarodás korlátozásával is jár.

Ez idő alatt sajnos a Pihenő utat használó gyalogosoknak is a járda felbontására kell számítaniuk. Ezt követően, május 4-ig még kisebb, ám már sem az autós, sem a gyalogos közlekedést nem befolyásoló befejező munkálatokat végeznek majd szakembereink.

Ezúton is megragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját, amit a magunk eszközeivel igyekszünk a legmesszebbmenőkig támogatni!

Fővárosi Vízművek”

Megosztom a cikket