Fontos információ a Budakeszi Egészségügyi Központ működésével kapcsolatban

Tisztelt BUDAKESZI JÁRÁS LAKOSAI!
Tegnap jelent meg a Magyar Közlönyben a 137/2021 (III. 23.) Kormányrendelet, melynek értelmében a hatékonyabb egészségügyi védekezés, a betegellátás és az egészségügyi dolgozók kiegyensúlyozottabb terhelése, valamint a védőoltási program végrehajtásának biztosítása érdekében a területileg illetékes kórházak szakmai irányítása alá kerülnek az önkormányzati szakrendelők a veszélyhelyzet idejére.
Ezzel összefüggésben szeretném Önöket tájékoztatni, hogy az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) irányítása alá került a Budakeszi Egészségügyi Központ. Mindenben együttműködünk, mindenben segítjük a védekezést.
Jelenleg minden rendelésünk üzemel teljes kapacitással, illetve Intézményünkben 2 Oltópont kialakítására van lehetőség, ez bármikor megtörténhet. Oltópont lesz a Védőnői Szolgálat és hétvégén az Orvosi Rendelő is.
Bármilyen, szakrendeléseket érintő változás esetén azonnal tájékoztatjuk Önöket!
IDŐPONTFOGLALÁS
Kérem segítsék munkánkat azzal, hogy a foglalt időpontokon megjelennek, vagy lehetőség szerint lemondják azt! Sajnos nagyon kevesen jelennek meg az online-foglalás során regisztrált betegek közül! A többi beteggel és a Kollégáimmal szemben is kérem az időpontfoglalás felelősséggel történő használatát!
Megosztom a cikket