Fontos döntések a képviselő-testület csütörtöki ülésén

A képviselő-testület október 25-i döntése alapján idén is megoldott lesz az óvodáskorú gyermekek elhelyezése a téli szünetben, az óvodák forgó rendszerben tartanak nyitva. Legalább egy óvoda mindig nyitva tart majd, és fogadja azon gyermekeket, akiknek szülei ebben az időszakban óvodai ellátást igényelnek.

A három budakeszi óvoda vezetőinek egyeztetése alapján idén a téli szünet idején, december 27-28. között a Tarkabarka Óvoda fogadja a gyermekeket, és a bölcsődék közül a Mosolyvár Bölcsőde lesz nyitva.

A képviselők döntöttek a Budakeszi Bölcsőde vezetőjének felmentéséről, miután Szegulja Miklósné jelezte, hogy élni kíván a kedvezményes öregségi nyugdíjaztatás lehetőségével. A képviselő-testület egyúttal határozott az intézményvezetői pályázat kiírásáról, melyre 2019. május 6-ig lehet jelentkezni. További információk 2018. nov. 1-től a Budakeszi Hírmondó és a polgármesteri hivatal honlapján.

Döntött a képviselő-testület a Budakeszi Egészségügyi Központ intézményvezetői pályázatának kiírásáráról is, az 5 évre szóló megbízásra 2018. december 2-ig lehet jelentkezni. További részletekről Budakeszi Polgármesteri Hivatala titkársági csoportján érdeklődhetnek, a 06 23 535710/164-es telefonszámon. A pályázat részletei november 1-től a Budakeszi Hírmondó és a polgármesteri hivatal honlapján, illetve november 16-tól az Egészségügyi Közlönyben olvashatóak.

Ugyancsak az október 25-i, csütörtöki testületi ülésen a képviselők döntöttek a Budakeszi Egészségügyi Központ asszisztensének, Zachár Lászlónénak a béremeléséről is. Az elfogadott előterjesztésben szerepel, hogy augusztus 1-vel megkötött munkaszerződése óta, a vérvételi pontnál 750 vérvétel történt, a lakosság visszajelzései pozitívak, a páciensek rendkívül elégedettek az ellátás színvonalával.

Megosztom a cikket