Fokozott ellenőrzés Budakeszi közterületein

Fokozott ellenőrzés Budakeszi közterületein

“A minapi Deák téri tragikus események és a városunkban zajló, közrendet zavaró megnyilvánulások is intő jelek, hogy szükség van a szigorúbb, rendszeres köztéri ellenőrzésre. A járványügyi korlátozások enyhülésével egyre többen jelennek meg a szórakozóhelyeken és a közterületeken.
Lakossági bejelentések szerint a vendéglátóhelyek bezárása után sokan a parkokban, és az utcán folytatják a szórakozást. A hajléktalanok jelenléte a parkokban és az erdei pihenőhelyeken szintén megoldandó feladat.
Ezért megerősített ellenőrzésre kértem a rendőrség, a polgárőrség, a közterület-felügyelet, és a Polgári Védelmi Szervezet munkatársait, különösen a késő esti, éjszakai órákban.

Önöket, budakeszi lakosokat pedig arra kérem, hogy segítsék a munkánkat, ha problémát észlelnek, tegyenek bejelentést a Budakeszi Védelmi Centrum éjjel-nappal hívható telefonszámán: 06-20-626-2092.
A védelmi centrum őrszolgálata nemcsak a rendőrséggel, de a közterület-felügyelettel, a polgárőrséggel és a tűzoltósággal, a mentőkkel, a katasztrófavédelemmel, közszolgáltatókkal is állandó kapcsolatban áll, így gyorsabb reagálást tesz lehetővé.

Városunk közbiztonsága legyen mindannyiunk személyes ügye!” 

írta a hivatalos Facebook oldalán a polgármester.

❗Fokozott ellenőrzés Budakeszi közterületein❗A minapi Deák téri tragikus események és a városunkban zajló, közrendet…

Közzétette: Győri Ottilia hivatalos oldala – 2020. május 25., hétfő

Megosztom a cikket