Fiú serdülő csapatunk 4 mérkőzést játszott a hétvégén!

  • Optofit VKB Vác – BSC U15 52-54
  • BSC U13 – Optofit VKB Vác 104-16
  • Kuntszentmiklós – BSC U14 73-86
  • Monor SE – BSC U14 86-83

Azért veszem egybe ezt a négy mérkőzést, mert a fiúkkal egy közös célt fogalmaztunk meg a hét elején. 4/4 mérkőzés megnyerése!
Célunktól sajnos az utolsó meccsen maradtunk el mindössze három darab ponttal!
Első mérkőzésünket az U15-ös csapattal játszottuk Vác ellen. A pálya eléggé alkalmatlan volt mindenféle terem sporthoz, inkább korcsolyáztak rajta a fiúk, mint kosaraztak de ilyen is van. Összességében örömteli, hogy az U15-ösök is megtudták végre szerezni az első győzelmüket!
Rengeteg hiba volt, görcsösen játszottak, de ha ezek elmúlnak a rutinnal plusz javítjuk a sok apró hibát fognak még meccset nyerni a szezonba!
Következő mérkőzésünk a Vác csapata ellen volt hazai pályán az U13-asokkal. Ellenfelünk egy nagyon kezdő csapat volt, próbáltunk gyakorolni sok mindent. Egy egy védekezés, passzok, lepattanó szerzésből kiszabadítás és gyorsindítás. Azokat játszattam inkább ezen a meccsen, akik amúgy nem szoktak vagy kevesebbet, illetve akik idáig nem tudtak dominálni meccseken itt gyakorolták hogyan kell irányítani és hátadon cipelni egy csapatot akár 5 percig akár egy egész meccsen!
Vasárnap utaztunk Monorra egymás után két U14-es mérkőzést játszani.
Első meccs lassan kezdődött majd a második negyedbe állva hagytuk ellenfelünket ezzel picit megroppantva őket. Azonban nem törtek össze és így a harmadik negyed elején sikerült is vissza jönniük a mérkőzésbe, de ekkor a csapat vezérei megrázták magukat és eldöntötték a meccset!
Védekezésbe és támadásba is nagyon szép dolgokat láttam, kezd beérni az, amit edzéseken rengeteget gyakorlunk az elmúlt időbe. Büszkék lehetnek magukra a fiúk ez a győzelem után.
Monor SE ellen is bizakodhattunk a győzelembe. Egy végig kiélezett, nézők számára is kifejezetten élvezhető meccs volt. Úgy gondolom, hogy egy ilyen jó mérkőzésen kilehet kapni, egy labdás volt szinte végig most a Monor volt ott jobban fejbe a végén mi meg elfáradtunk. Sajnos a vége fele már több volt a sérültem, mint a bevethető játékosom, de nem lehet erre fogni a vereséget!
Sajnos az utolsó meccsen csúsztunk el azon a bizonyos banán héjon, így nem sikerült a célunk. Csalódottságra semmi ok, bajnokságokban jól állunk folytatni kell a kemény munkát és meglesz az eredménye!
Köszönjük a szülőknek a szurkolást!
Hajrá BSC!

BSC Kosárlabda

Megosztom a cikket