Farsang a NSJG-ben

Iskolánkban február 8-án farsangi bált rendeztünk, melyen sokan részt vettek. Délután öt órakor indítottuk el a mulatságot. Először a jelmezversenyre került sor, ahol nagyon ötletes és jól kidolgozott jelmezeket láthattunk. Különböző nemzetek is részt vettek a bálon, például láthattunk Dél-Amerikából egy sombrero kalapos úriembert, az USA-t képviselő Mickey-t és Minit, jelen volt Chaplin, egy francia szobalány, egy török kamionos és még sokan mások.

 

 

 

 

 

 

 

A diákság különösen örült annak, hogy néhány tanár is beöltözött, ráadásul a jelmezversenyen is indultak. Az eredményhirdetéséig a 10. A és a 11. A büféjében finom szendvicsek, melegszendvicsek, sós sütemények, palacsinta és gofri várta a sok éhes jelmezest. A zsűrinek persze nehéz feladat jutott: három 3., két 2. és egy 1. helyezettet hirdettek: azaz Drakula, Angyal, Hippi, Latin-amerikai úr, Vámpír grófnő, Kalózlány Végül felhőtlen éneklésbe kezdtünk, karaokéztunk. Jó volt látni, hogy mindenki felszabadultan és lelkesen énekli a dalokat, s miközben egyesek énekeltek, mások táncoltak a slágerekre.

 

 

 

 

Nagyon örültünk annak, hogy három év után sikerült megrendezni a farsangot, és egy vidám délutánt tudtunk a diákoknak szervezni, ahol a nevetés, a beszélgetés és a játék volt a legfőbb dolog.

 

Kovács Nóri diákigazgató

 

 

 

Megosztom a cikket