Esti sportprogramlehetőségek

Budakeszi Város Önkormányzata 2013-ban 32 802 400 forintot nyert európai uniós pályázaton ifjúsági, bűnmegelőzési programok szervezésére. Az “Értékes vagy!” néven elindult rendezvénysorozat szerteágazó területen a város minden lakója számára teremt valamilyen új lehetőséget.

A Meggyes utcai játszótéren például minden korosztály használja a kihelyezett sporteszközöket. A felnőtteknek szervezett erőszakmentes és asszertív, azaz hatékony kommunikációt tanító tréning (vagy a már lezajlott relaxációs csoport is) bárki számára elérhető, aki élni kíván az ingyenes lehetőséggel. Vigyázat: ezek a programok május végével befejeződnek! Jelentkezni még lehet a bede.bakacs@gmail.com e-mail címen vagy Felsmann Vass Virágnál a +36 30 398 1993+36 30 398 1993 +36 30 398 199336 30 398 1993 mobilszámon, illetve  a 23 535 71023 535 710/0149-es önkormányzati telefonszámon.

A hétvégi esti sportprogramok azonban egész nyáron várják majd azokat, akik aktívan szeretnének kikapcsolódni vagy jó társaságra, változatosságra vágynak. Ezek családi programok, minden korosztály jöhet, a regisztrált résztvevők pedig ? a városvezetés és a nagylelkű támogatók jóvoltából ? sorsolás alapján jutalomban is részesülnek. Népszerű volt, ezért ismét lesz éjszakai akadálytúra, és pingpongbajnokság. Volt csocsóverseny a Polgári sörözőben, szkanderozhattak Ozyval és barátaival.  A téli időszakban az általános iskola tornatermében került sor családi kézilabdakupára, teremfoci-bajnokságra, kosárlabdatornára.

A következő 3 alkalommal, május 9-én, május 30-án és június 13-án következő időtöltési lehetőségeket kínáljuk majd a projekt keretei között:

Május 9-én péntek este az Erkel Ferenc Művelődési Központ udvarán ismét pingpongverseny lesz, az augusztusi városi vándorkupáért folyó verseny előzeteseként.

Május 30-án, pénteken éjszakai akadálytúra lesz az erdei focipálya környékén (a Rákóczi utcáról megközelíthető helyszínen).

Június 13-án, pénteken pedig szabadtéri röplabdabajnokság lesz a Meggyes utcai Fitt-parkban.

A jelentkezők regisztrálhatnak a helyszínen 18 és 19 óra között vagy az értékesvagybudakeszi@gmail.com e-mail címen.

A jutalomsorsoláson azok vehetnek részt, akik regisztráltak.

Mindenkit szeretettel várunk:

 

Felsmann-Vass Virág

Megosztom a cikket