Éjszakai kalandtúrák a Budakeszi Vadasparkban

Voltál már éjszaka igazi vadak között? Amikor a sötétség szinte átölel, és szó szerint az orrod hegyéig sem látsz? Az égre emelve a tekinteted a csillagok és a Hold fényében bízol, de egy jókora felhő keresztülhúzza a számításaid?

 

Az éjszakai kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében bepillantást nyerhetnek a Budakeszi Vadaspark záróra utáni életébe. A nálunk lakó állatok némelyike éjszakai életmódot folytat, így mikor a nap lenyugszik, ők akkor kezdik ? vagy épp folytatják ? a szokásos napi rutint: esznek, isznak, játszanak, rohangálnak, fára másznak, vadásznak, vagy éppen aktív társadalmi életet élnek. Az éjszakát a máskor nem hallható zajok, neszezések, kaparások, horkantások, huhogások és szárnysuhogások teszik még vérfagyasztóbbá.

 

Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai túráin, aki nem fél a sötétben, és szereti az extrém kalandokat. A hátizsákban feltétlenül legyen valamilyen világító eszköz (elem-, és/vagy fejlámpa, fénykard, befőttes üvegbe zárt varázsportól fluoreszkáló erdei tündér ? őt a túra végén kötelező szabadon engedni!), de a forró teával töltött termosz, meleg öltözet és a bátor hozzáállás se maradjon otthon!

Időpontok (minden péntek): 2015. szeptember  4., 11., 18., 25., október 2., 9., 16., 23.

 

Gyülekező a főbejáratnál: szeptemberben 20:00 órakor, októberben 19:00 órakor. A program kb. 2 órás, 2X50 fős csoport indul.

A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg e-mailben jelezték szándékukat!

 

Jelentkezés: budakeszi.vadaspark@bkvp.hu , az üzenet tárgya: Éjszakai túra

 

Az éjszakai túrára a felnőtt jegy: 1.300,- Ft, gyerek jegy: 650,- Ft

 

 

Pilisi Parkerdő Zrt.

Budakeszi Vadaspark Nonprofit Kft.

2092 Budakeszi, Pf.: 88.

telefon: +36 20/661-7972

honlap: www.budakeszivadaspark.hu

Megosztom a cikket