Egy újabb közös élmény – Sikeres volt a XXIV. Családi Nap Fesztivál

 

Itt és most, a 24. Budakeszi Családi Napon ismét bebizonyosodott, hogy mi budakesziek, valódi, élő és összetartó közösség vagyunk! – ezzel köszöntötte az esti Ghymes koncert előtt a budakeszieket dr. Győri Ottilia polgármester.

 

Úgy fogalmazott, láthatóan akarunk és tudunk is együtt ünnepelni, Budakeszin ez az egyik fontos értékünk! A polgármester megköszönte a szervezésben és lebonyolításban közreműködő munkáját, elsősorban az Erkel Ferenc Művelődési Központ, a BVV Kft. és a Budakeszi Polgármesteri Hivatal részéről. Idén is volt reggeli Keszikerülő kerékpártúra, főzőverseny, ingyenes étel-ital kóstolók, old timer motoros bemutató, életmentő bemutató gyakorlat az önkéntes tűzoltókkal, kenyéráldás, légiparádé, sétarepülés, folklór- és gyerekműsor, tombola, vásár, és még sok más program.

 

Az időjárás is kegyes volt a budakesziek örömére. A Ghymes koncert nagy sikert aratott és a későesti tűzijátékot is sokan megcsodálták, megtapsolták a Farkashegyi repülőtéren. Köszönjük, Budakeszi! Veletek jövőre ugyanitt!

 

[widgetkit id=9]

Megosztom a cikket