?Egy csepp kultúra, egy csepp tea??

A Diákönkormányzat feladata a diákság érdekeinek képviselete. Ezért jutottunk arra a megállapításra, hogy az iskolán belül nincs olyan hely, ahol kulturált keretek között tudnak a gimnazisták feltöltődni, és egy kicsit egymással is foglalkozni az oktatás monotonitása közepette. ?Egy csepp kultúra, egy csepp tea??? áll az újdonsült Teaház szlogenjében, amit az őszi tanítási szünet alatt rendezett be a Diákönkormányzat több képviselője tanári segítséggel és a műszak, illetve a takarító személyzet áldozatos munkájával.

 

 

Az ?Egy Csepp teaház? megvalósulásának folyamata nagyon összetett volt!

Hetek teltek el, míg megvalósult az álmunk, sok segítséget kapott a Diákönkormányzat a megvalósításban mind a gimnázium dolgozóinak részéről, mind pedig lelkes és jólelkű adományozóktól!

Rengeteg adomány gyűlt össze különböző forrásokból, amelyekből ki kellett választani, hogy mi felhasználható és mi alkalmatlan egy teaház berendezési tárgyának. Szerencsére volt lehetőségünk bőven válogatni.

 

öszönettel tartozunk a gimnázium vezetősége felé, mivel  kezdő lépéseinkhez külön tőkét biztosított, amiből paravánokat és virágtartó ládákat tudtunk készíttetni, textilanyagokat tudtunk vásárolni.

 

Külön köszönetet érdemelnek a műszak dolgozói, hiszen az ő munkájuk nélkül nem készülhettek volna el a paravánok, virágládák, valamint az ő segítségük nélkül a villamos berendezések sem működhetnének.

 

Külön köszönetet érdemel továbbá Tóth Csilla takarítónő, akinek áldozatos munkája nélkül nem szépülhettek volna meg a székek.

 

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Diákönkormányzat nevében mindazon személyeknek, akik adományukkal vagy tényleges munkájukkal segítettek  a Teaház megszületésében.

 

DÖK vezető

 

Fotók: Dohy Balázs

A Buda Környéki Televízió felvételének megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket