Dr. Stephens-Sarlós Erzsébet: Sok gyerek életét rendbe lehetne tenni ezzel a terápiával

Dr. Stephens-Sarlós Erzsébet, gyógytestnevelő, szenzomotoros terapeuta több mint húsz éve foglalkozik fejlesztéssel. Közel háromezer gyermek fejlesztése során szerzett tapasztalatokat, és segített leküzdeni vagy enyhíteni a gyermekek idegrendszeri éretlenségéből fakadó változatos problémákat. Programja olyan hatékony, hogy külföldről is hoznak hozzá gyerekeket.

Idén nyáron a Nyitott Akadémia gondozásában jelent meg első kiadványa, A Stephens-Sarlós program – Továbblépés megrekedt egészségi, tanulási, viselkedési és kommunikációs problémákból címmel.
A program kidolgozója dr. Stephens-Sarlós Erzsébet Budakeszin él. Nagy örömünkre szolgál, hogy 2022. november 7.-én 19 órakor előadást tart a Stephens-Sarlós programról nemrég megjelent könyve alapján az Erkel Ferenc Művelődési Központban.
A visszamaradt csecsemőkori reflexek nagyon sok gondot okozhatnak a gyermekeknek és környezetüknek: éjszakai bepisilés, olvasási, számolási nehézségek, hiperaktivitás, ADHD, autizmus spektrumzavar, egyensúlyozási zavarok, beszédproblémák. Hogyan lehet kezelni, milyen lehetséges megoldások vannak? Az előadás és a könyv választ ad ezekre a kérdésekre.

Jó szívvel ajánljuk azoknak a szülőknek, védőnőknek, pedagógusoknak, fejlesztőknek, pszichológusoknak, orvosoknak, akik segíteni szeretnének a rájuk bízott gyermekeknek. Azoknak az edzőknek vagy zenetanároknak, akik segíteni szeretnének a versenyzőiknek, növendékeiknek. És azoknak a felnőtteknek, akik segíteni szeretnének önmaguknak.

Megosztom a cikket