DÖK NAP A SZIÁ-BAN

Így kell egy szombati munkanapot ledolgozni.

Ez a hét eggyel több tanítási napot tartogatott, de mint köztudott nem kell félteni a SZIÁ-sokat, elfoglalták magukat. Diákönkormányzati napot hirdetett meg iskolánk, de mit is takart ez a mai napon?
Míg az alsós évfolyamok kirándultak Budakeszin (Makkosi-rét, Mamutfenyők, Lovaspálya, Szilfa-tisztás, Vadaspark) addig felső tagozatunk az Árpád épületében a játékvezetők által szervezett programokon vehetett részt.
Kezdtük a vérre menő tanár-diák meccsekkel, melyeket élőben közvetítettünk; a foci igazi izgalmakat hozott, még a diákok is a tanároknak kezdtek el drukkolni, volt itt minden:
több játékos a pályán, kihagyott és gyönyörűen becsavart gólok, még műesés is egy kegyelem 11-esért, de tanulóink védekezése a kínai nagy falhoz volt mérhető, nagyon szép játékot láthattunk Tőlük.
Ezután a röpivel folytatódott az összecsapás, amit három programállomás követett:
lehetett menni angol nyelvű kincsvadászatra, vagyis Scavenger Hunt-ra, kvízjátékra, vagy Just Dance-re karaokéval egybekötve, mindhárom állomáson móka, kacagás és vidám hangulat uralkodott.
Végül a mindent eldöntő EXATLON verseny záróprogramjára került sor, melyet iskolánk történetében először rendeztünk meg. 
A kihívásban mutatkozott meg igazán az osztályok versenyszelleme, melyben most sem kellett csalódnunk, igazi kis gladiátorok küzdöttek a tornacsarnokban, és micsoda versenyben lehetett részünk, 5-6. évfolyamon a 6.c, 6.b osztály győzedelmeskedett, míg a 7-8. évfolyamon is holtverseny alakult ki a dobogó tetején, a 8.a és 8.b osztály között.
Gratulálunk diákjainknak, reméljük jól éreztétek magatokat, mi egyértelműen igen! Köszönjük a szervezők munkáját, és köszönet Bihari Jocónak, a DÖK vezetőjének a főszervezést, ez a nap nem lett volna az igazi nélküled! Emlékezni fogunk arra, mikor a póló alatt csempészted be magad és a labdát a kapuba egy gólért, de arra is mikor bemutattad hogyan kell végig menni az Exatlon pályán, amin Csehó-Kovács Fecó tesitanárunk az ellenkezőjét kérte.
De emlékezni fogunk a karaoke és Just Dance tanári csapatára, az a bizonyos dal, és az a bizonyos ABBA szám felejthetetlen marad.
Így telt el iskolánk DÖK napja, vajon a jövőtanév programjai mit tartogatnak? Már alig várjuk, hogy megtudjuk!

DÖK napi videók elérése:

https://www.instagram.com/szia.budakeszi

https://www.facebook.com/SZIA.Budakeszi/posts/4920971437956734

Megosztom a cikket