Dobogón az U15

Szombaton a hetek óta nagyszerű formában futballozó csapatunk a Pilisvörösvár csapatát fogadta, akik ellen bőven volt törleszteni valónk.
Sajnos most sem volt teljes a keret, hiszen a teljes baloldali szekciónk kidőlt mivel Duliskovich Dávid ujjtöréséhez, Pócza Marci az orrával csatlakozott a szerdai diadal során (BLA-Kőbánya 2-1), ráadásul reggelre Horváth Laci is belázasodott.
A srácok a jó szériának köszönehtően ismét nagyon motiváltan vetették bele magukat a mérkőzésbe és már a meccs elején több remek helyzetet kialakítottak. Eközben Juniku Máténak csak egyszer kellett érdemben hárítania.
A vezetés megszerzésére mégis fél órát kellett várni, amikor a sérülésből visszatérő Nagy Simi fejezett be egy mintaszerű támadást, amelyhez a második félidőben még egyet hozzárakott így végül magabiztosan – a szezon eddigi legjobb játékával -sikerült itthon tartani a 3 pontot.
A gólkülönbség egyébként lehetett volna jobb is, sok kapufa mellett még egy büntetőt is kihagytunk, de szerencsére ennek nem volt jelentősége.
Ezzel a győzelemmel sikerült fellépnünk a dobogóra és nem titkolt célunk, hogy rajta is maradjunk a végelszámolásig.
Ez a mostani edzésmunkával, csapatszellemmel és akarattal biztosan sikerülni fog.
Budakeszi LA-Pilisvörösvári UFC 2-0
Gól: Nagy Simi 2
Játékával kiemelkedett: mindenki
Gratulálunk Gyerekek!
Hajrá BLA

www.facebook.com/BudakesziLA

Megosztom a cikket