Díjat nyert az idősellátási gyakorlatunk

Az időskori kreativitás megőrzése, új, kreatív személyiségjegyek fejlesztése a megnövekedett szabadidőben – ezzel a már hatodik éve megvalósuló jó gyakorlattal nyert önkormányzatunk második díjat a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége „Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok” országos pályázatán, az idős ellátás területén.
Életünk két fő motiváló ereje a szeretet és az alkotóerő. Ez szükséges az élet teljességének megéléséhez minden életszakaszban, idős korban is! Az alkotás öröme átalakítja a szürke hétköznapokat, boldoggá tesz, ezért önkormányzatunk az időskori alapellátásba beemelte az időskori kreativitás szolgálatát.
A díjazott jó gyakorlatunk az együtt alkotás lehetőségét kínálja fel a Generációk házában, az Erdő utca 83-ban, nap mint nap, az idősebb generációnak éppúgy, mint az érdeklődő fiataloknak.
Itt művelhető: olaj, vagy akril festés, kerámia készítés, irodalmi klub, házi praktikák, varróklub, nemzetek konyhája, örömtánc, jóga, túrázás, számítógépes tanfolyam, és még sok más, alkotó műhelymunka.
A résztvevők maguk is javasolnak, vezetnek új programokat. Legyen az Sushi készítés, vagy egy ismeretlen táj felfedezése.
Napi két, három programra várják munkatársaink az érdeklődőket!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2958317977812028&id=1869523993358104

Megosztom a cikket