Diákoknak ingyen office

A Microsoft Digitális Oktatási Alapcsomagjának újabb elemeként minden általános és középiskolás tanuló akár 5 számítógépre vagy mobil eszközre is ingyen töltheti le otthonában az Office 365 legújabb, jogtiszta verzióját, az Office 365 ProPlus-t.

 

A diákok jogosultságának érvényesítéséhez nincs más teendő, mint regisztrálniuk a www.o365.educatio.hu oldalon, majd az e-mailben kapott bejelentkezési adatokkal már letölthetik és aktiválhatják is a saját Office-ukat.

Kérjük, hogy beszélgessetek erről a gyerekeitekkel, unokaöccseitekkel, unokahúgaitokkal és a rokonság összes iskolás tagjával, vagy akár szülőtársaitokkal, hogy minél többen tudjanak a lehetőségről és éljenek vele. (Egy dologra feltétlenül hívjátok fel lszi a gyerekek figyelmét: amikor használni kezdik az Office-t, a regisztráció során kapott adatokkal be is kell jelentkezniük az alkalmazáson belül (pl. Word-ben jobb felső sarok), másként előfordulhat, hogy a rendszer automatikusan egy már meglévő, de a ProPlus-ra nem jogosult fiókjukkal lépteti be őket.)

 

Kedves Szülők!

 

Gyermekeink előrejutásában ma már megkerülhetetlen az irodai számítógépes programok megfelelő szintű ismerete: az informatikai jártasság segíti a felkészülésüket, jobb jegyeket szerezhetnek, és alapvető támogatást és magabiztosságot nyerhetnek a tanulmányaikhoz.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Microsoft együttműködésével, a Tisztaszoftver Program keretein belül egyedülálló lehetőség nyílt meg Önök előtt. Most minden iskolás gyerek ingyen töltheti le a legelterjedtebb irodai programcsomag, az Office legújabb, jogtiszta verzióját.

Az Office 365 Pro Plus csomag tartalmazza minden olyan program (Word, Excel PowerPoint) legfrissebb verzióját, amelyekről az informatika órákon tanulnak, és amiket nap, mint nap használnak is a házi feladatokhoz és beadandókhoz.

 

Az Office 365 Pro Plus verzióját most minden általános és középiskolás tanuló néhány kattintással akár 5 számítógépre és további 5 mobileszközre is díjmentesen telepítheti. Nincs más teendő, mint regisztrálni az alábbi linken az oktatási azonosító megadásával: www.o365.educatio.hu

Kérlek, fontoljátok meg a lehetőséget, és beszéljetek róla otthon a gyerekekkel, illetve az informatika tanárokkal!

 

További információ: www.o365.educatio.hu www.tisztaszoftver.hu

Megosztom a cikket