Budakeszi pályázik a bringapark megépítésének támogatására

A március 9-i rendkívüli Képviselő-testületi ülésen a képviselők egyhangúan támogatták azt a határozati javaslatot, amely alapján a testület részt vesz az „Aktív Magyarország Program részeként meghirdetett Országos Bringapark Programon”.

A Budakeszi Sportpályán tervezett beruházáshoz az önkormányzat önrészként bruttó 3,5 millió forintot biztosít a fejlesztési tartalékból, és ugyanekkora összegre pályázik a meghirdetett országos program részeként.

Dr. Győri Ottilia polgármester az ülésen bejelentette, hogy a koronavírus ügyében egyeztetett dr. Katona Ildikó tisztifőorvossal és dr. Pócza Péterrel, a Budakeszi Egészségügyi Központ igazgató főorvosával. Hozzátette, hogy az ő szakvéleményük alapján, a kormány döntését követve a március 15-i ünnepség megtartását városunkban is lemondták.

Budakeszi Város Önkormányzata további intézkedésig más nagyobb létszámú összejöveteleket, például lakossági fórumokat sem tart. A polgármester megköszönte a rendezvényre lelkiismeretesen készülők munkáját, de valamennyiünk számára legfontosabb a budakesziek egészsége – mondta. A Budakesziért Emlékérem és a Budakeszi Ifjúsági Díj átadására későbbi időpontban kerül sor.

RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS BUDAKESZIN

2020. 03. 09.

Közzétette: Buda Környéki Televízió – 2020. március 9., hétfő

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Megosztom a cikket