Budakeszi filmproducer házaspár sikere – Bemutatták Az ország háza című dokumentumfilmet

Az Országház épülete mindenekelőtt a magyar lélek és sors által formált alkotó erők nagyszerű bizonyossága, a magyar nemzeti géniusz egyik megnyilvánulása. Erről Kövér László beszélt kedden este Az ország háza című dokumentumfilm díszbemutatóján.
Gratulálunk a filmet készítő budakeszi producer házaspárnak, Bálint-Halas Dominikának és férjének, Bálint Attilának, a Budamont Film tulajdonosainak! Dominika így számolt be a Facebook oldalán az országházi bemutató előtt:
„Kedvesek! Elképesztő hírünk van: elkészült Az ország háza c. dokumentumfilmünk! Hatalmas felelősség és boldogság, hogy mi forgathattunk filmet a világ egyik legszebb épületéről, a Parlamentről. Nagyon büszkék vagyunk a végeredményre… A film elsősorban külföldre készült, de számos történelmi, művészeti rétege van, amit főleg csak mi, hazai nézők érthetünk. Nem is tudom elmondani, mennyire hálás vagyok ezért a fantasztikus csapatért, akikkel együtt dolgozhattunk!
Elsőként nyilvánosan a Mozgókép Fesztiválon vetítjük jövő pénteken, de közeledik a TV-premierje is, és bízunk a streamingben. Nézzétek, szeressétek, ahogy mi is tesszük.
Hajrá Orzázángusz!”

demokrata.hu

www.facebook.com/dominika.halas.5

Megosztom a cikket