Budakeszi Evangélikus Kulturális Estek

Augusztus 6-án a Budakeszi Evangélikus Egyházközség és a Budakeszi Evangélikus Templomért Alapítvány útjára indította a Budakeszi Evangélikus Kulturális Estek című programsorozatát. A rendezvények között lesz zenei est és kiállítás, irodalomtörténeti előadás és templomismertetés is. A legelső, szombati alkalmon egy nem mindennapi anya-lánya koncertet élvezhettek az evangélikus templomba látogatók.

Móré Irén fuvolaművész és Szebik Borbála orgonista adott elő barokk és kortárs darabokat. A nyárközépi időpont és a kánikula ellenére szép számú közönség gyűlt össze az esti fél nyolcas kezdésre. Lacknerné Puskás Sára köszöntőjével és rövid áhítattal indult az alkalom, utána pedig megszólaltak az orgona és a fuvola hangjai. Móré Irén minden darabot lényegre törő, könnyed ismertetéssel vezetett be, zeneszerzőkről és zenedarabokról is fontos információkhoz jutott a közönség.

A főszereplő természetesen a zene volt, csodálatos dallamokat és előadást élvezhettünk egy órán keresztül. A programot szeretetvendégség zárta, a szabadban, az árkádok alatt lehetett pár falat mellett beszélgetni.
Fotók: Virágh Beáta

https://www.facebook.com/budakeszi.evangelikus.templom/posts/pfbid0ws3mvzzaSQ41gravwjiY4Vfyt2UUQt8pyCKg2ZqQx2NqyZ9BPfdJTnaP4t5CHJeml

Megosztom a cikket