Budakeszi Építészek Kiállítása

Kedves Építész, Tájépítész, Belsőépítész kolléga!

Október első hetében ünnepeltük az Építészet világnapját, ezekben a napokban az Építészet hónapja keretében országszerte számtalan programot szerveznek. Ehhez szeretnénk mi is csatlakozni egy hagyományteremtő kezdeményezéssel. Kiállításra hívunk minden kedves alkotó, Budakeszihez kötődő építészt, tájépítészt, belsőépítészt.

 

 

A kiállításnak az Önkormányzat épülete ad helyet, a megnyitót 2012. október 19-én (péntek) délután 17.00-kor tartjuk, október 30-ig lesz látható.

Minden résztvevőtől várunk egy vagy több álló formátumú félbevágott A1 méretű (297×840 mm) tablót 3-5 mm-es habkartonra kasírozva. (A lehetséges egy főre eső tablók száma a résztvevők száma alapján alakul ki.) A tabló tartalma lehet megépült munka, terv, szabadkézi rajzok, koncepció, szöveges anyagok, stb. egyéni ízlés szerint. Egységes formátumot a név, esetleg önéletrajz és arckép elhelyezésére a későbbiekben közreadunk.

Kérünk visszajelzést a bszg@t-online.hu mail címre legkésőbb 2012. október 10-ig arról, hogy ki szeretne részt venni a közös kiállításon. Szívesen látunk minden Budakeszin élő, illetve Budakeszihez kötődő építészt, tájépítészt, belsőépítészt, aki be szeretné mutatni munkáit. A cél az Építészet közelebb hozása az emberekhez, ismerkedés, beszélgetés, tervezői fórum megteremtése.

 

Budakeszi, 2012. október 4.

Bánhidi László településfejlesztési tanácsnok

Megosztom a cikket