BSC-PILIS BASKET 90-88

Nehéz ilyenkor mit írni, mert ugyan nyertünk, de egy óriási érzelmi hullámvasút volt a mérkőzés!

Első és legfontosabb a győzelem, és az hogy ez mennyit jelentett a fiúknak! Mindent elmondtak a meccs fontosságáról azok az érzelmek amik kijöttek a srácokon a végén!
Büszkességgel tölt el, hogy egy ilyen jó társaságnak lehetek ilyen fiatalon az edzője, és ezért hálás vagyok.

Második dolog szokásommal ellentétben egy darab játékos kiemelése, ugyan ez egy csapat sport, de ez után a meccs után nem tudok elmenni szó nélkül IVÁN TOMI teljesítménye mellett! Nyáron amikor életem első csapatánál azon gondolkoztam, hogy ki legyen a csapatnak a kapitánya, sokat variáltam, de végül az érzéseimre hallgattam és a Tomit választottam! Ma megmutatta miért ő a KAPITÁNY!
Elképesztő munkát rakott a meccsbe mindkét oldalon, támadásban zseniális megoldásokat csinált, védekezésben meg amig ereje engedte, maximumot adott.
És a sors is úgy akarta, hogy egy óriási védekezés és szerzett labda után érzelmeivel küzdve övé legyen az utolsó két büntető, amit a helyére is rakott és ezzel győzelemre vezette a csapatot!

Voltak hibák bőven, sokkal jobban tud ez a csapat ennél játszani, de remélem most már elhiszik a fiúk hogy tudnak nyerni szoros meccset is! Elindultunk egy úton, ahol lesznek nehézségek, nem mindig fog minden sikerülni, de a célunk augusztus óta megvan, amiért küzdünk minden edzésen és meccsen a következő időkben!

BSC Kosárlabda

Megosztom a cikket