Borbálák és sokan mások a Borbálon a SZIA-ban

 

Teltházas volt szombaton 7. SZIA Jótékonysági Batyus Borbál az iskola feldíszített tornacsarnokában

Ezúttal is a SZIA Szülői Szervezetének tagjai jelentős részt vállaltak a szervezésből. Sokan-sokféleképpen járultak hozzá a rendezvény sikeréhez, volt, aki több száz adag töltött káposztát hozott, mások százával kenték házi lekvárokkal az otthonról hozott palacsintát, és rengeteg szendvics és sütemény is emelte a rendezvény gasztronómiai színvonalát. Volt innivaló is, sör, bor, pálinka, ki-kinek ízlése szerint.

 

 

A két fellépő csoport is nagy sikert aratott, elsőként Jánosi Attila és Fehér Noémi látványos műsort adtak néptáncos társaikkal, majd a Tarkabarka/Kunterbunt Óvoda német nemzetiségi néptánc csoportja nyűgözte le a közönséget.

Bódi Zsuzsanna igazgató köszöntötte a jelenlévőket, köztük dr. Győri Ottilia polgármestert, Bakács Bernadett és Ohr Alajos alpolgármestereket, Schrotti Jánost, Budakeszi Német Önkormányzatának elnökét, valamint Somlóvári Józsefné és Bánhidi László önkormányzati képviselőket.

 

 

Az igazgatónő elmondta, az előző évi báli bevételt is az iskola udvarának rendbetételére, fejlesztésére fordították, illetve a könyvtár felújítására is jutott pénz, és az idei bevétellel is hasonló terveik vannak, a munkát folytatni fogják.

Az ESZMKÁ Közhasznú Egyesület, illetve a SZÜ-SZE nevében felszólaló egyik apuka elmondta, sokan segédkeztek idén is a báli előkészületekben, de külön is ki kell emelni Szegedi Zsuzsát és Csinger Mártát, a SZÜ-SZE elnökét.

 

 

A bál tavalyi 800.000 Forintos bevételét minden bizonnyal jelentősen túlszárnyalta az idei bál bevétele, a 2000 Ft-os tombolajegyek ugyanis nagy számban fogytak, és a kiporciózott finomságok eladása is hozott a konyhára. A teljes összeg felhasználásáról a szülők és a tantestület együttes elhatározása alapján döntenek.

 

További képeink megtekinthetők a képgalériában ITT

 

 


Megosztom a cikket