Bemutatkozik Budakeszi új jegyzője, dr. Konkoly Zita

2022. február első napján új fejezet kezdődött életemben, nagy megtiszteltetésként Budakeszi, csodálatos természeti adottságokkal és történelmi múlttal rendelkező, városának szolgálatába álltam a polgármesteri hivatal jegyzőjeként. A város látványos fejlődése és az itt élő, csodálatos emberek városfejlesztési igényei engem is magával ragadtak, amikor a település múltat megigéző, műemlék jellegű lakóházai között sétáltam és figyeltem az itt élő emberek mindennapi életét, azt, ahogyan gondolkodásuk lenyomata megjelenik környezetük alakításában.

Ezt a harmonikus egységet szeretném munkámmal tovább színesíteni és a városi közösség érdekeit szem előtt tartva egy ügyfélcentrikus szemléletű, rugalmas, a lakossági igényekre gyorsan reagáló hivatallal a városi ügyeket és az itt élő emberek hivatali ügyintézését biztosítani. Biztos vagyok abban, hogy nem csak a hivatalos munkaidőt fogom itt tölteni, mivel szeretek a természet közvetlen közelében lenni, és a környék számtalan kirándulási lehetőséget kínál erre. Régebben amatőr futóként futással töltődtem fel, amikor mozgásigényem támadt, az utóbbi években inkább a jógát helyeztem előtérbe. Hobbim a kertészkedés és gyógynövények gyűjtése.

Szeretem a virágokat, mert nélkülük szürkébb lenne az élet. Amikor időm engedi, gyógyfürdőket látogatok szépséges hazánkban, kikapcsolódást, pihenést jelent számomra.
Két fiú gyermekem jelenti az aktív kapcsolatot számomra a rohanó világgal, igényeik folyamatosan emlékeztetnek a fiatalabb generációk elvárásaira, mely a fejlődés egyik mozgatórugója. Szociológusként és jogászként egyaránt fontosnak tartom a becsületes, tiszta, nívós, normakövető magatartást, egymás tiszteletben tartását és megbecsülését.

Budakeszi Hírmondó 2022 február

Megosztom a cikket