Babák és bábok

Meghívó egy budakeszi alkotó kiállítására

A Kiss Áron Magyar Játék Társaság folytatja kiállítás sorozatát – amelyben kiváló alkotó tagjaink munkásságát mutatjuk be ? a Budapest, XI. Orlay utca 2/b alatt található klubhelyiségünkben. A Budakeszin élő és alkotó Illiszné Kováts Ildikó,? Cserépbabák ? mesebábok? című kiállításán egyéni technikák alkalmazásával, kiváló ízléssel megálmodott és megvalósított kompozíciókat láthatunk.

 

Az életkép jellegű művek történelmi jeleneteket idéznek fel, illetve a hagyományos társadalmi élet eseményeit ábrázolják. Az alkotások közül több látható volt a győri babakiállításokon ahol ezek a munkát elismerést arattak.

Illiszné Kováts Ildikó tanítói, drámapedagógusi és bábszakkör vezetői munkája az elmúlt esztendőkben némileg háttérbe szorította ezt az igényes alkotói tevékenységet, ugyanakkor az iskolai előadásokon, bemutatókon felbukkantak az általa tervezett és készített mesebábok, melyek közül jó néhányat a kiállítás látogatói is megtekinthetnek.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, babakészítőt, bababarátot, és mindazokat, akik szeretik a szépet, a különleges alkotásokat!

A kiállítás megnyitója és az azt követő műhelymegbeszélés 2013. március 9-én, szombaton délelőtt 11 órakor lesz.

 

dr. Györgyi Erzsébet
a Kiss Áron Magyar Játék Társaság elnöke

 

A meghívó itt tölthető le (pdf)

Csatolmányok

Megosztom a cikket