„A mi utcánk, a mi jövőnk!”

Utcai forgatag és szomszédünnep zajlott a budakeszi Kossuth utcában az Európai Mobilitási Hét keretében, immár hagyományosan, ahol kicsik és nagyok próbálhatták ki tudásukat és ügyességüket a biztonságos közlekedés, az egészséges életmód szellemében.

 

 

„Ha tehetjük, mozogjunk többet, kerékpározzunk, gyalogoljunk vagy válasszuk a tömegközlekedési eszközöket ahelyett, hogy mindenhova és mindig a gépkocsinkat használjuk!” – buzdította a lakosságot dr. Győri Ottilia polgármester, aki külön is köszöntötte a város legfiatalabb és legidősebb polgárát.

Településünkön az idei év legfiatalabb lakója Guszinger Dénes, aki augusztus 22-én született.

Dr. Győri Ottilia Dénesnek jó egészséget, a szüleinek pedig azt kívánta, hogy örömöt és boldogságot leljenek gyermekükben.

Budakeszi legidősebb lakosa dr. Gáspár Gyula bácsi, aki decemberben ünnepelte 99. születésnapját.

A polgármester asszony jó egészséget, hosszú, örömteli, békés éveket kívánt Gyula bácsinak.

 

Az eseményen beszédet mondott Várhegyi Gergely (ABC Autósiskola), Molnár Bernadett (Decathlon), Ádám Éva (könyvtárvezető), Schäfer Andrásné (bölcsődevezető), valamint Somlóvári Józsefné képviselő is.

 

Szervezők: Budakeszi Város Önkormányzata, Erkel Ferenc Művelődési Központ.

Helyi támogatók: ABC Autósiskola, BioTech USA, Zoli zöldséges, Mountain-Béka Kerékpárbolt és Szerviz, Decathlon, Budakeszi Vadaspark, Buda Környéki Televízió.

 

FOTÓGALÉRIA ITT.

Megosztom a cikket