A legszebb adventi dekoráció 2020 országos verseny 3. helyezettje Budakeszi!

 Köszönjük az adventi koszorút Walter Ildikónak! ❤️
“Kialakult és megérkezett a Legszebb adventi dekoráció 2020 verseny végeredménye. Köszönjük a nevezéseket és a szavazatokat! Gratulálunk az eredményekhez!
Az idei versenyre csupán hét nevezés érkezett, de a színvonalra nem lehet panasz. Egytől egyig ötletesek, szépek és szerethetőek voltak. A nevezésekhez küldött kísérőszövegekből pedig azt is megtudtuk, hogy többségüket összefogással és szívvel-lélekkel készítették.
A beküldött dekorációk közül a nyertes kiválasztása közönségszavazással történt. Több mint egy hét állt rendelkezésre a nevezések beküldésére. Majd a második körben az egy hetes szavazási szakasz következett. A beküldött nevezések a Közel és távol Facebook oldalra kerültek feltöltésre településenként külön-külön albumba.
A verseny győztese az a dekoráció lett, amely albumára a legtöbb reakciógomb megnyomás (tetszik, szivecske, nem tetszik stb,) érkezett a szavazás lezárásának időpontjáig. Ahogy a szavazás elindításánál is rögzítésre került, csak az albumokra leadott tetszikek számítottak, tehát ehhez nem került hozzáadásra az egyes fotókra nyomott tetszikek száma.
 
Magyarország legszebb adventi dekorációja 2020 verseny végeredménye:
 
1. helyezett: Hímesháza
2. helyezett: Kalocsa
3. helyezett: Budakeszi”
 
 
 
Megosztom a cikket