A Czövek Erna Alapfokú Művészeti Iskola is csatlakozott a „Híd Kárpátaljáért” segélyprogramhoz

Április 8-án 18 órakor egyszerre szólalnak meg a hangszerek 60 perc időtartamú hangversenyek keretében, ezáltal is közvetítve együttérzésüket Kárpátalján élő emberek felé.
 
Ezen a napon 18 órakor Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész a ZeneVarázslat Mozgalom facebook oldalán Beregszászról, a II. Rákóczi Ferenc Magyar Főiskola Esztergom terméből jelentkezik be, amellyel elindítja a hangversenyeket a magyarországi zeneiskolákban.
Zárszót mond a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségének elnöke, Ember Csaba, Madách-díjas karnagy.
„Adománygyűjtő dobozokat április 1-jén intézményükben a zeneiskola titkárságán helyezzük ki, melyen a “Lélekhíd” – a Kárpátalján élők megsegítéséért – felirat fog szerepelni.
Az adományokat a koncert végéig várjuk, melyek bevételét a hangversenyeket követő héten gyűjtjük össze és juttatjuk el a rászorulók részére a Magyar Református Szeretetszolgálat segítségével és a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola közreműködésével.
Amennyiben átutalással szeretnének adományozni, kérjük, hogy a Magyar Református Szeretetszolgálat bankszámlaszámára utaljanak:
10702019-85008898-51100005
A közlemény rovatba kérjük beírni: ZeneVarázslat.
 
Üdvözlettel Barcsik Hédi
intézményvezető
Czövek Erna AMI
 
Megosztom a cikket