Örömteli évkezdet

22 év óta nem volt ilyen örömteli évkezdet ? 10 % -os rezsiköltség-csökkentés

Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkár és dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia, Budakeszi polgármestere beszél a 10%-os rezsiköltség-csökkentésről.

 

A kormány 2012. decemberi döntése alapján 2013. jan. 1-jétől 10 % -kal csökkenti a villamos energia, a földgáz és a távhő lakossági árát. Ez az intézkedés mintegy 6200 budakeszi háztartás életét fogja megkönnyíteni ? foglalta össze az intézkedés lényegét a polgármester asszony. Amennyiben bárkinek kételyei vannak az intézkedés megvalósulásával kapcsolatban, azaz nem érzékeli a jelzett csökkentést, bátran keresse fel az önkormányzatot, ahol segítenek problémája megoldásában.

 

A választási kampányban már jelezte a Fidesz, hogy tarthatatlan helyzet, hogy a magyar családok bevételeinek több mint felét a rezsiköltségekre kénytelenek költeni ? kezdte rövid beszédét az államtitkár úr. Világossá tettük, hogy hatalomra kerülésünk után ennek a helyzetnek véget fogunk vetni. Így hát nem történt más, mint hogy betartottuk ígéretünket. Ennek alapján tettük meg javaslatunkat a kormány felé, így született meg decemberben a kormány határozata. Fontos feladat az is, hogy ellenőrizzük a szolgáltatókat: ne háríthassák át ezt a költségeget a fogyasztókra. Ennek ellenőrzésére a Fidesz bizottságot hozott létre.

 

SZTM

A Buda Környéki Televízió összeállításának megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket