Zarándokoljon a Mária Rádióval!

A Mária Rádió gyalogos zarándoklatot szervez 2012. augusztus 7-én, melyben gyalogosan járják be azt a vidéket, ahol hallgatható a Mária Rádió. Budakeszire kb. reggel 9 órára érnek. Szeretettel várják településünkről is a csatlakozni kívánókat a Szent László házba.

 

 

 

A Mária Rádió kivételes a médiák között ? mert a kereszténység a témája, nem politizál, nem reklámoz, önkéntesek dolgoznak benne, a hallgatók adományaiból működik, szervezete közhasznú és nem non profit ?, mint egy csendesen szétterülő víz, lassan a fél országot beborítja. A Mária Rádiót már 22 adóról sugározva, kb. az ország 40%-án lehet hallani, és a budapesti stúdióján kívül 7 helyi stúdiója is működik.

A Mária Rádió 2012. augusztus 7-én gyalogosan járja be azt a vidéket, ahol hallgatható a Mária Rádió. Mint egy forrásból eredő patak, indul egy zarándok csoport Celldömölk felé Budapestről az Anna-rétről augusztus 7-én reggel 7-kor a Mária-úton. S aztán újabb forrásokból, ahol stúdiónk van, csatlakoznak be a következő zarándok-erek. Ezzel a zarándok-áldozattal fejezzük ki hálánkat a Szűzanyának a Mária Rádióért, s egyben kérjük, segítse, hogy Magyarországon mindenhol hallgathassák az emberek ezt a rádiót.

A zarándoklás-tanúságtételben azt is szeretnénk elérni, hogy találkozzanak az érintett településeken élők a zarándokokkal, és nagyobb számban kísérjék el őket a következő településig. Mintha stafétabot lenne, egymásnak adnák át a települések a zarándokokat.

A zarándokcsoport érkezése Budakeszire augusztus 7-én kb. 9 órára várható.

A Mária Rádió elnökeként személyesen vezetem a gyalogos zarándokokat Budapestről Celldömölkre. Nagy megtiszteltetés lenne számunkra, ha a zarándokok köszönthetnék az Ön településének lakóit, ha találkozhatnánk velük, és a következő településig sokan együtt zarándokolnának. Örömmel visszük el a térségben élők örömeit, gondjait és kéréseit a celli Szűzanya búcsúhelyére, és imádkozunk településének lakóiért.

Isten áldását kérve Önre és szolgálatára:

 

Dr. Szabó Tamás,
a Mária Rádió elnöke

Megosztom a cikket