„Védjük meg az országot!”

Védjük meg az országot! Petíció a kötelező betelepítési kvóta ellen.

Defend our country. Petition against mandatory resettlement quotas.

Elindult az aláírásgyűjtés a kötelező betelepítési kvóta ellen Budakeszin is. A betelepítési kvóta a migránsok uniós tagországokba való kötelező szétosztását jelenti, mely ellen aláírásunkkal tiltakozhatunk az elkövetkező 2 hétben.

 

 

„Az egész ország összefogására szükség van a kötelező beléptetési kvóta megakadályozása érdekében. Védjük meg a brüsszeli intézkedéstől Magyarországot!” -hívja fel az ügy fontosságára a figyelmet Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő, a Külügyi és a Nemzetbiztonsági Bizottság tagja.

 

A Fidesz szerint a kvóta – a migránsok uniós tagországokba való kötelező szétosztása – teljesen értelmetlen  dolog, mert akik a jobb élet reményében érkeznek Európába, azoknak a célpontja Németország és Svédország, nem pedig Románia, Szlovákia vagy Magyarország. Ezért nem is lehetne itt tartani őket, ha csak nem gondoskodunk az őrzésükről. Az EU jogtalan lépésre készül, amivel szemben fel kell lépni. Akaratunk ellenére Brüsszel az országunkba egy nagyvárosnyi embert szeretne betelepíteni. Ezen intézkedés megakadályozása érdekében a Fidesz aláírásgyűjtésbe kezdett.

Budakeszin az elkövetkező 2 hétben a forgalmasabb helyszíneken találkozhatunk városunk fideszes aktivistáival, ahol aláírásunkkal tiltakozhatunk az EU betelepítési kvótája ellen.

A Buda Környéki Televízió által készített felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket