Varázslatos sífesztivál a Viadalban

Micsoda csoda! Aprók sí bemutatója, nagyobbak síversenyének látványa kápráztatta el a szülőket, nagyszülőket, régi tanítványainkat, vendégeinket. Köszönjük, hogy dr. Dömötörné Papp Hargita képviselte Budakeszi Önkormányzatát.
Mi történt ezen a napon ( 2021. december 4-én ) a VIADAL SPORT EGYESÜLET TANPÁLYÁJÁN?
 
Megtartottuk hagyományos SÍNAPUNKAT, a sísport népszerűsítésének napját, bepótoltuk a Covid járvány miatt elhalasztott VIADAL KUPA versenyünket. ÜNNEPELTÜNK, együtt örültünk, együtt sportoltunk.
Advent az egyik legnagyobb ünnepre készülődés ideje. Mi a várakozás, csendes készülés idejét egy kis harsány sport ünneppel párosítottuk. Ott gőzölgött a forró tea, a szülők által készített fantasztikus sütemények hívogattak, de először mindenki a versenyre koncentrált.
Minden síbajnok a legjobb időt szeretné elérni. Korosztályonként folyt a verseny, nagy volt az izgalom. Az eredmények hirdetésekor a dobogón sok-sok boldog arc tükrözte az éremszerzés örömét. Gratulálunk Lázár Dániel győzelméhez, Ő vihette el a legjobb időeredményért, a pályacsúcsért járó kupát.
 
 
Az izgalmak után jól esett a „terülj-terülj asztalkám”-at körül állva majszolni a mennyei süteményeket. Köszönjük a szülők fáradozását.
Másnap a MIKULÁS is ellátogatott hozzánk, hiszen csupa lelkes sportszerető, jó gyerek jár közösségünkbe, megérdemelték a kis meglepetés ajándékot.
Viadal SE vezetősége
Megosztom a cikket