Utánpótlás körkép (2021. 12. 2-5.)

Két csapat számára rendeztek mérkőzéseket a Budai Farkasok-Rév Group utánpótlásában az elmúlt héten. Serdülő és ifjúsági fiaink is a BFKA-Veszprémet fogadták Budaörsön, de sajnos egyik legénységünk sem járt sikerrel.

Tuba Kovács Ervin serdülői négy győzelmet és hat vereséget gyűjtöttek be a bajnokság első tíz fordulójában. Sajnálatos módon a BFKA-Veszprém elleni mérkőzés után sem tolódott el kiegyenlítettebb irányba ez a mérleg, a 32–25-ös vendégsikerrel a Budai Farkasok a tabella kilencedik helyén ragadtak.

2021. december 2.

Fiú Serdülő I. osztály – Nyugat, 11. forduló

Budai Farkasok-Rév Group – BFKA-Veszprém 25–32 (14–17)

Tuba Kovács Ervin: 

“Tudtuk hogy nehéz mérkőzés lesz. Nehezen vettük fel a meccs ritmusát és az első félidőben sok ki nem kényszerített hibát követtünk el, de a félidő végére megtaláltuk a védekezésük ellenszerét. Sajnos a fordulás után megint nem tudtunk eredményesen támadni a nyitott védekezés ellen és így hamar megpecsételődött a sorsunk. Azt gondolom, hogy van még mit fejlődni támadásban, a védekezéssel elégedett voltam. Megyünk tovább.”

Hasonló helyzetben van ifjúsági csapatunk is, azonban Korsós Ádám tanítványainak eddigi teljesítménye a veszprémiektől elszenvedett 34–31-es vereséget követően csak a bajnokság tizedik pozíciójához elég saját korosztályában.

2021. december 2.

Férfi Ifjúsági I. osztály – Nyugat, 11. forduló

Budai Farkasok-Rév Group – BFKA-Veszprém 31–34 (15–19)

Korsós Ádám: 

“Meccsek óta visszatérő problémánk a védekezés, pedig ahogy mondani szokták, az mindennek az alapja. Nem vagyunk elég kemények, problémák vannak a besegítésekkel, hol elmarad, hol túl segítünk. Támadójátékunkkal nem volt különösebb probléma, a szezonban talán a legalacsonyabb most volt a technikai hibák száma, igaz sajnos annak egy jelentős része pont a végjátékban. A srácok szíve a helyén volt, többször is fel tudtunk állni több gólos hátrányból. Igyekszünk javítani a gyengeségeinket, hogy az ilyen mérkőzéseken is minél többször mi örülhessünk a végén.”

Utánpótlás körkép (2021. 12. 2-5.)

Megosztom a cikket