Ultramarathon 2014

Simicskó István államtitkár, olimpikonok és polgármesterünk is rajthoz állt a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathon Budakesziről induló utolsó szakaszán. Városunk immár 24. alkalommal adott otthont Európa egyik leghosszabb futóversenyének.

 

2014. október 22-én kora délután érkezett a budakeszi Széchenyi Iskola elé a Győr-Budapest Ultramarathon közel 300 fős mezőnye. Azok a szülők, gyerekek, akiknek kedvük volt egy rövid futásra, a profi versenyzőkkel együtt tehették meg az utolsó métereket, és érhettek célba. A budakeszi gyerekek és szüleik jöttek biciklivel, rollerrel, görkorcsolyával, és volt aki futva ért a célba az olimpikonokkal.

 

Október 23-án reggel 9 órakor rajtolt Budakesziról a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathon utolsó szakasza, a 21 kilométeres félmaraton.

 

A startpisztolyt Simicskó István sportért felelős államtitkár lőtte el.  Az olimpikonok és a több száz futó mellett városunk polgármestere dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia is rajthoz állt és szép teljesítménnyel végigfutotta a kemény, emelkedőkkel tarkított félmaratont.

 

Balczó Kornélia

 

Fotógaléria itt.

A Buda Környéki Televízió által készített felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

Kapcsolódó cikkek:

Budakeszi futók a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathonon

Fuss Te is a bajnokokkal!

Ultramarathon Budakeszin át

Megosztom a cikket