Újabb hazai sikerrel továbbra is a tabella élén

A Pécsi VSE felett aratott győzelmének köszönhetően továbbra is első helyen áll a Budai Farkasok-Rév Group a férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában.,

Csalókának bizonyult a Pécsi VSE tabellán elfoglalt helyezése a mérkőzés előtt, hiszen annak ellenére, hogy csak a sereghajtó Komáromot előzték meg, a listavezető Budai Farkasokhoz az első félidő nagy részében fel tudtak nőni. A baranyai egylet egészen a 25. percig nem került három gólon kívülre, a szünetre pedig 18–14-es budaörsi vezetésnél vonultak a csapatok.

Kezdetben szorosan alakult a második játékrész is, aztán a Budai Farkasok elkaptak egy remek periódust a 40. és a 44. perc között és 27–20-ra elhúztak. Ez bizonyult a mérkőzés fordulópontjának, mivel ekkora hátrányból a későbbiekben már nem tudott visszajönni a PVSE. Koi Endre legénysége még növelte is előnyét, végül 33–24-es győzelmet aratott.

Férfi kézilabda NB I/B, Nyugati csoport, alapszakasz, 9. forduló:
Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand, Budaörs, 100 néző. Vezette: Hajdu, Halász
Budai Farkasok-Rév Group – Pécsi VSE 33–24 (18–14)
Budai Farkasok: Tóth, Bende, Torma – Auer, Kecskeméti (4), Benmiloud (4), Oláh (6), Nourelden (4), Valler (1), Korsós (2), Németh (4), Szövérdffy (4), Papp (3), Rédai, Schultheisz, Khalil (1). Vezetőedző: Koi Endre.

Koi Endre vezetőedző:

 “Nehéz mérkőzés volt, ahol egymást váltották a jó és rossz periódusok. Összeségében elégedettek lehetünk az eredménnyel, de jól megmutatta azokat a pontokat, ahol tudunk még fejlődni, ezzel együtt örülünk a győzelemnek.”

A játéknapot követően a Budai Farkasok-Rév Group megőrizte vezető pozícióját a tabellán, nyolc győzelem mellett egy döntetlennel, tizenhét ponttal.

Újabb hazai sikerrel továbbra is a tabella élén

Megosztom a cikket