Tudományos Stand Up – Mérő László előadása

Először 1996-ban jelent meg dr. Mérő László matematikus, pszichológus népszerű, több nyelvre lefordított „Mindenki másképp egyforma” című munkája, amely 1999-ben elnyerte az „Év tudományos könyve Németországban” díjak egyikét.

Facebook-videójából kiderül, hogy ma is nagyjából ugyanúgy írná meg ezt a könyvet. Február 20-án Budakeszin tart előadást, a „Mindenki másképp egyforma” c. előadás ajánlója elérhető a linkre kattintva.

 „A világ bonyolult. Mi, emberek pedig sokfélék vagyunk, ugyanakkor elképesztően egyformák is. Vajon mi következik ebből a látszólagos ellentétből? Az, hogy mindenki másképp egyforma. Az ember szüntelenül igyekszik olyan döntéseket hozni, amelyekkel a legoptimálisabb eredményt érheti el. A döntések különböző helyzetekben várnak rá, és ezekben a helyzetekben az ember mindig másképp viselkedik – vagyis kevert stratégiákat alkalmaz. Mindnyájan kevert stratégiákkal játszunk – ennyiben egyformák vagyunk.”

Mindenki másképp egyforma, Tercium Kiadó

Az előadás címe: Mindenki másképp egyforma

Időpontja: 2019. február 20-án (szerda) 19.00 óra

Helyszíne: Erkel Ferenc Művelődési Központ, Budakeszi, Fő u. 108.

A belépőjegy ára elővételben 2.500 Ft, az előadás napján 2.800 Ft, jegyet személyesen az EFMK-ban és az InterTicket jegyirodáiban vásárolhat, online a Jegy.hu oldalán.

Megosztom a cikket