Településfejlesztéssel kapcsolatos lakossági fórum

Tisztelettel meghívom Budakeszi Város Településfejlesztési Koncepciójának és településrendezési eszközeinek felülvizsgálatához kapcsolódó lakossági fórumra, melyet 2015. július 27-én, 18.00 órakor az Erkel Ferenc Művelődési Házban tartunk.

Tisztelt Budakeszi Lakók!
Tisztelt Budakeszi Civil Egyesületek!
Tisztelt Budakeszi Vállalkozások!

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 543/2014. (XI. 04.) határozatával úgy döntött, hogy felülvizsgáltatja Budakeszi Város településfejlesztési koncepcióját és településrendezési eszközeit. A felülvizsgálat a város teljes közigazgatási területét érinti.

A tervezést közbeszerzési eljárás lefolytatása után a TT1-PLANNER-T Konzorcium nyerte el.

A tervezési munkát a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, az Önök javaslatait is figyelembe véve folytatjuk le, az elkészült egyeztetési tervanyag a júliusi rendes képviselő-testületi ülésen kerül elfogadásra. Ezt követően kezdődik meg az államigazgatási eljárás véleményezési szakasza a partnerségi egyeztetés szabályai szerint.

 

Tisztelettel meghívom Budakeszi Város Településfejlesztési Koncepciójának és településrendezési eszközeinek felülvizsgálatához kapcsolódó lakossági fórumra, melyet

 

2015. július 27-én, 18.00 órakor

az Erkel Ferenc Művelődési Házban tartunk.

 

Kérem, hogy a lakossági fórumon tegyen javaslatokat, észrevételeket, és nyilvánítson véleményt.

 

 

 

Tisztelettel:

 

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia

polgármester

 

Megosztom a cikket