Tanévzáró a WudiSuliban

 
„Az élet megtanít valamennyiünket arra, hogy igazi eredményeket csak szorgos munkával lehet elérni, és csak azt becsüljük igazán, amiért megdolgoztunk. Az elvégzett munka után azonban jóleső érzés az eredmény és az elismerés. Ha kinyitjátok a bizonyítványt, valószínűleg sokakat megelégedéssel tölt el a benne szereplő szép érdemjegyek sora. Remélem, ti is úgy érzitek, megérte gürcölni otthon a számítógép mellett, és itt az iskolapadban. És bizonyára vannak, akiknek némi csalódást okoz az eredmény, de ők se keseredjenek el, hiszen mindig kapunk új esélyt: jövőre itt a lehetőség javítani. Előttünk a nyár, kipihenhetitek a tanév fáradalmait. Vigyázzatok magatokra! – mondta a Budakeszi Német Nemzetiségi Általános Iskola tanévzáró ünnepségén a polgármester.
Dr. Győri Ottilia kiemelte, nagy eredmény, hogy a pandémia okozta megpróbáltatások ellenére sikerült végig vinni a tanévet, eljutni a tanévzáróig. A kezdeti nehézségek után összecsiszolódtak az itt működő intézmények, és közösen szolgáljuk városunk és nemzetünk jövőjét! Hozzátette, a német nemzetiségi országgyűlési képviselő, Ritter Imre munkájának is eredménye, hogy a Tarkabarka-Kunterbunt ovi mellett létrejöhetett a Wudisuli is. Budakeszi önkormányzata is mindent megtesz a minél magasabb színvonalú oktatás ösztönzésére és elismerésére.
Oktatási pályázatok keretében támogatjuk pedagógusaink szakmai előmenetelét, az oktatás színvonalának emelését. Idén is minden budakeszi pedagógusunknak 10 ezer forintos vásárlási ajándékutalvánnyal igyekszünk megköszönni azt, ami megfizethetetlen: a helytállásukat, az odaadó munkájukat, szeretetüket. Köszönöm az iskola fenntartójának, vezetésének és pedagógusainak, hogy megküzdöttek az új iskola indításának kezdeti nehézségeivel, és a járványveszélyes helyzetben is felelősséggel helytállnak. Köszönöm a diákoknak, hogy szorgalmasan tanultak az iskolában, és otthon is a veszélyhelyzet idején. Jó pihenést és feltöltődést kívánok mindnyájuknak!”
 
– mondta a polgármester.
 
Megosztom a cikket