Támogassa Ön is a XXIII. Családi Nap Fesztivál megvalósulását!

Budakeszi Város Önkormányzata a XXIII. Családi Nap Fesztivál lebonyolítására közérdekű kötelezettségvállalást szervez. Az egész napos fesztivál és főzőverseny 2017. augusztus 19-én, szombaton kerül megrendezésre a Farkashegyi repülőtéren.

 

 

Felhívással fordulunk Budakeszi lakosságához, civil szervezeteihez, vállalkozóihoz, hogy természetbeni, anyagi hozzájárulásukkal támogassák a huszonhárom éve megrendezésre kerülő, városunk egyik legkiemelkedőbb és legközkedveltebb rendezvényének, a Családi Nap Fesztiválnak a megvalósulását. Nagyobb mértékű támogatás esetén, nevét, vagy vállalkozás esetén cégének logóját feltüntetjük a rendezvény nyomdai kiadványában, továbbá a fesztivál napján elhelyezzük molinóját a színpad előtt. A rendezvény összes kisebb és nagyobb támogatóját (természetbeni és/vagy anyagi támogatás esetén egyaránt) feltüntetjük a Hírmondó önkormányzati újság soron következő számában.

Tisztelettel várjuk anyagi felajánlásaikat az OTP 11742348-15390022-00930000 számú bankszámlaszámra (a közlemény rovatban kérjük feltüntetni: Családi nap). Egyéb támogatásokat a pm.titkar@budakeszi.hu email címre vagy a Budakeszi Polgármesteri Hivatal (2092 Budakeszi, Fő u. 179.) polgármesteri titkárságára várjuk.

Közreműködésüket, hozzájárulásaikat ezúton is tisztelettel köszönjük!

 

 

Tisztelettel:

 

 

dr. Győri Ottilia

polgármester

Megosztom a cikket