Támogassa Ön is a XXI. Családi Nap Fesztivál megvalósulását!

Budakeszi Város Önkormányzata a XXI. Családi Nap Fesztivál lebonyolítására közérdekű kötelezettségvállalást szervez. Az egész napos fesztivált és főzőversenyt 2015. augusztus 22-én, szombaton rendezzük meg a Farkas-hegyi repülőtéren. Felhívással fordulunk Budakeszi lakosságához, civil szervezeteihez, vállalkozóihoz, hogy természetbeni, anyagi hozzájárulásukkal támogassák a huszonegy éve megrendezésre kerülő, városunk egyik legkiemelkedőbb és legközkedveltebb rendezvényének, a Családi Nap Fesztiválnak a megvalósulását.

 

Nagyobb mértékű támogatás esetén, nevét, vagy ? vállalkozás esetén ? cégének logóját feltüntetjük a rendezvény nyomdai kiadványában, továbbá a fesztivál napján elhelyezzük molinóját a színpad előtt. A rendezvény összes kisebb és nagyobb támogatóját (természetbeni és/vagy anyagi támogatás esetén egyaránt) feltüntetjük a Hírmondó önkormányzati újság soron következő számában.

Tisztelettel várjuk anyagi felajánlásaikat az OTP 11742348-15390022-00930000 számú bankszámlaszámra (a közlemény rovatban kérjük feltüntetni: Családi nap). Egyéb támogatásokat a pm.titkar@budakeszi.hu e-mail címre vagy a Budakeszi Polgármesteri Hivatal (2092 Budakeszi, Fő u. 179.) Kabinet osztályára kérjük jelezni, illetve eljuttatni.

Közreműködésüket, hozzájárulásaikat ezúton is tisztelettel köszönjük!

 

Budakeszi, 2015. június 16.

 

Tisztelettel:

 

 

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia

polgármester

Megosztom a cikket