Szünetel az ELMŰ-ÉMÁSZ személyes ügyfélszolgálat

„Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk Önt arról, hogy a jelenlegi járványhelyzet miatt, a vírus további terjedésének megelőzése érdekében a személyes ügyintézés minden formáját szüneteltetjük. Az ELMŰ-ÉMÁSZ mindent megtesz annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett kormányzati intézkedésekhez. Társaságunk célja, hogy ügyfeleink és munkatársaink egészségét megóvjuk, ugyanakkor szolgáltatásaink biztonságát garantáljuk ebben a nehéz helyzetben is.

Ezért online ügyfélszolgálatunkon természetesen továbbra is rendelkezésére állunk. Személyes megjelenés nélkül az ügyintézés egyszerűbb, gyorsabb és legfőképp biztonságosabb. Az ELMŰ-ÉMÁSZ arra kéri Önt, hogy lépjen be Online Ügyfélszolgálatunkra, illetve ha ezt még nem tette meg, regisztráljon oldalunkon.

Az Online Ügyfélszolgálatot a következő linkre kattintva érheti el:
https://energiaszolgaltato.hu/usz(bD1odSZjPTEy…/…/index.html

A felületen igényelhető elektronikus számla szolgáltatásunk megkönnyíti számlaügyeinek intézését, ezenfelül sok más előnyt is kínál, többek között számlái könnyebben visszakereshetőek, illetve elektronikus formában is hitelesek.

Az alábbi linken elérhető videóval segítünk a regisztrációban:
https://elmuemasz.hu/…/ugyintezesi-m…/online-ugyfelszolgalat „ – tájékoztattak a szolgáltató cég részéről.

Megosztom a cikket