Szeptember 3-án 18:00-kor elstartol a Budai Farkasok első NBI-es szezonja

Tisztelt Támogatóink, kedves Barátaink,

Szeptember 3-án 18:00-kor elstartol a Budai Farkasok első NBI-es szezonja. A MOL – Tatabányát fogadjuk a budaörsi arénában. Rendkívül izgatottak vagyunk, hiszen a Klub számára történelmi pillanat jött el és ennek minden percét szeretnénk átélni azokkal, akik eddig is segítettek.

Ezúttal is magas színvonalú vendéglátással készülünk a VIP-ben, ahova szeretettel várunk titeket. Az eddig megszokottaktól a különbség, hogy legyetek szívesek időben jelezzétek a részvételi szándékotokat Andrásnak, vagy nekem mert a rendelkezésre álló helyek most végesek.

Helyszín a megszokott Budaörsi Városi Sportcsarnok (Budaörs, Hársfa utca 6.). Autóval érkezők a VIP parkolóban tudnak helyet kapni, amennyiben a rendszámot időben leadjátok. A rendezési szabályok miatt csak ilyen autókat fognak erre a részre beengedni a biztonsági szolgálat kollégái.

A mérkőzés 18:00-kor kezdődik, de már 17:00-kor várunk mindenkit a VIP-ben.

A szezon mérkőzései már fenn vannak az MKSZ oldalán, ezen a linken megtalálhatóak a pontos dátumokkal és a naptáraitokba be tudjátok írni őket.

Számunkra az idei évben a legfontosabb új bevételi forrás a jegy- és bérlet eladások lesznek. Ezért nagyra értékelnénk, ha cégen belül kollégáknak, vagy ismerősöknek, esetleg partnereknek jó ötletnek tartanátok bérletek, vagy csoportos jegyek vásárlását. Igény esetén szívesen állítunk össze csomag ajánlatokat is. Részletes információkat a honlapunkon találtok: https://budaifarkasok.hu/jegy-es-berletinformaciok-2022-2023/ .

Hajrá Budai Farkasok!

Megosztom a cikket