Sikeres kísérlet – Kultúrpiknik a Petőfi47-ben

Civil összefogással benépesült augusztus 20-án a “Petőfi villa”. A városi tulajdonú, Petőfi utca 47 szám alatti patinás villaépületet az önkormányzat polgári kezdeményezésre felajánlotta kulturális célokra, ideiglenesen. A Képviselő-testület egyhangú döntése alapján a “budakeszi kultúrélesztő csoport” használhatja az épületet és annak kertjét az idei őszi tanévkezdésig.

[widgetkit id=11]

 

 

Ennek köszönhetően született meg az augusztus 20-i csodálatos rendezvény is, mely több mint félezer ember részvételével gazdag kínálatot nyújtott Budakeszi kulturális palettájából. Voltak kiállítások, könnyű- és komolyzenei előadások, kézműves foglalkozások, gyerektáncház, romkocsma, és utcatárlat is Mezei Máriáról. Számos programmal igyekeztek a szervezők megszólítani minden generációt.

 

Budakeszi Város Önkormányzata köszönetét fejezi ki a szervezőknek és önkéntes segítőknek, akik szabadidejüket és anyagi támogatásukat a rendezvény létrehozására fordították, továbbá a fellépő és kiállító művészeknek, akik valamennyien tiszteletdíj nélkül vállalták a közreműködést.

 

 

 

 

Megosztom a cikket