Siker a Liga Kupában

Szoros meccsen aratott győzelmet a Budai Farkasok-Rév Group a Vecsés ellen, a Liga Kupa C-csoportjának második, a negyedik fordulóból előrehozott játéknapján.

Az NB I/B Keleti csoportjában sereghajtó Vecséshez esélyesként utazott Koi Endre csapata, ennek ellenére a mérkőzés a vártnál némileg nehezebben alakult a mieink számára. Nagyszerűen kezdett ugyanis a házigazda egylet, a hetedik percre 6–2-re is elhúztak. Újabb hét perc elteltével viszont már csak egyetlen gól maradt az előnyükből, a huszadik percre pedig fordítottak is a Budai Farkasok. Innentől kezdve kiegyenlített játék folyt a pályán, de a félidő végét megint jobban kapták el a vecsésiek és 17–15-re hozták az első játékrészt.

A szünetet követően is izgalmasan alakult a mérkőzés. Kezdetben a Farkasok futottak az eredmény után, majd fordult a kocka és magukhoz ragadták az irányítást, de két-három gólnál jobban csak a hajrára szakadt le a Vecsés. Akkor, az utolsó öt percben csapatunknak még ki kellett védekeznie egy végső nagy hazai rohamot, és mivel ez sikerült, 31–29-re meg is nyertük a találkozót.

Liga Kupa, C-csoport, 4. forduló
Városi Sportcsarnok, Üllő, 80 néző. Vezette: Sándor Gy., Szabó B.
Vecsés SE – Budai Farkasok-Rév Group 29–31 (17–15)
Budai Farkasok: Torma, Bende – Nagy-Jávori (1), Auer (1), Kecskeméti (4), Benmiloud (2), Oláh (3), Nourelden (5), Valler (2), Korsós, Boros (7), Németh (3), Papp (1), Rédai (1), Schultheisz, Khalil (1). Vezetőedző: Koi Endre.

Koi Endre vezetőedző: 

“Nehéz és küzdelmes mérkőzés volt, ahol örülök, hogy mindenki játéklehetőséget kapott és így tudtunk egy szoros végjátékot nyerni. Megfelelően szolgálta céljainkat a mérkőzés és tudunk építkezni belőle a jövőre nézve.”

Siker a Liga Kupában

Megosztom a cikket