Segíts, hogy felébredjek!

Sebők Vivien, 15 éves, a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium tanulója vagyok. 2010. szeptember 25-én az úttesten való szabályos átkeléskor egy nagy sebességgel közlekedő autó, fékezés nélkül elgázolt. A helyszíni újraélesztés után kórházba szállítottak. Életmentő műtéttel eltávolították a koponyacsontom nagy részét. Lélegeztető gépen, kómában feküdtem a János kórház intenzív osztályán, ahol tüdőgyulladást és súlyos fertőző betegséget kaptam.

Így csak ?védőfelszerelésben? tudnak szüleim ápolni. Most a Bethesda kórházban fekszem és hihetetlen élni akarásról teszek nap, mint nap tanúbizonyságot, aminek köszönhetően mára gép nélkül lélegzem, és bár azóta is kómában vagyok, de a szememmel már reagálok környezetemre. Szüleim mindent megtesznek azért, hogy felébredjek, akik állandóan mellettem vannak (anyukám egyáltalán nem tud emiatt dolgozni). Szeretnének időnként hazavinni, hogy az otthoni környezet segítsen a gyógyulásban, de ehhez speciális eszközökre és ápolásra van szükség (pl. kádbeemelő szerkezet, felfekvés elleni elektromos matrac, állandó gyógytornász, akupunktúrás kezelések?stb.).

Kérek mindenkit, hogy imádkozzon felépülésemért és ha teheti adományával segítse speciális eszközök vásárlását, gyógytornász finanszírozását és adjon a szüleimnek lehetőséget a gondozásomra!

Kérem, hogy adományával segítse ébredésemet!

Sebők Vivien számlaszáma:

CIB Bank Zrt. 10701180-61645851-51000008

Ha CIB Bankban szeretne befizetni sárga bizonylaton, akkor ezt kell ráírni:

0118-EJ9102-510

Segítségét előre is köszönöm!

Vivien

Megosztom a cikket