“Álomút” rajzpályázat

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 1-8. osztályos gyermekek számára hirdet rajzpályázatot “Álomút” címmel. A tártársaság várja az általános iskolás gyermekek rajzait, amelynek témája az úthoz kapcsolódik, például közlekedés, útépítés, az út és környezet kapcsolata, az úton lévők tájékoztatása (Útinform) stb.A zsűri döntése alapján négy kategória nyertese, (1-2. osztály, 3-4. osztály,  5-6. osztály, 7-8. osztály), valamint a közönségszavazás győztese egy-egy osztálykirándulást nyer a cég Kiskőrösi Közúti Szakgyűjteményébe. A nyeremény tartalmazza a nyertes osztályának Kiskőrösre, a Közúti Szakgyűjteménybe történő buszos oda-vissza utaztatását, illetve a múzeumi tárlatvezetést, ahol a gyerekek interaktív formában ismerkedhetnek meg az útépítés történetével az ókortól kezdve a legmodernebb ?szupersztrádákig?, illetve az útépítéshez kapcsolódó gépekkel, eszközökkel. A gyerekek találkoznak Józsival, a ?Robog az úthenger? film főszerepét játszó úthengerrel is. Az osztálykirándulásokon túl 200 darab 5000 forint értékű könyvutalvány is gazdára talál.

Az alkotásokat zárt borítékban a következő címre lehet eljuttatni postán vagy személyesen: Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztály, ?Álomút? gyermekrajzpályázat, 1024 Budapest, Fényes Elek utca 7-13.  Postára adás határideje: 2014. december 1.

Részletes pályázati feltételek és további számos hasznos információ itt érhető el: http://internet.kozut.hu/Lapok/rajzpalyazat.aspx. A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a kommunikacio@kozut.hu e-mail címen lehet.

 

Megosztom a cikket