Prohászka sportsikerek!

Népes küldöttséggel vett részt a Prohászka Gimnázium a Katolikus Iskolák Diáksport Szövetségének (KIDS) 30. jubileumi labdajátékos sportversenyén Kiskunfélegyházán. A 60 fős diákcsapat labdarúgás, asztalitenisz és röplabda sportágakban vett részt nagy sikerrel a versenyen, amelyen a „Győzni, de nem minden áron!” mottó értelmében a részvétel mellett a közösségi együttlét, a fair play szellemiség a meghatározó. Az első versenynapon szentmisével egybekötött megnyitón vettünk részt, közösen a többi iskolával, ahol megható volt látni a sok-sok áldozó fiatalt. Nagy élmény volt versenyezni a többi katolikus iskola csapatával. Az este folyamán lehetőség nyílott közös beszélgetésekre a tanárok számára, illetve könnyed szórakozásra a fiatalok részére. Nagyon jól éreztük magunkat!
Szombat este későn gördült be a vonatunk a Nyugati pályaudvarra, ahol fáradtan ugyan, de annál boldogabban tudattuk a budapestiekkel, hogy megérkeztünk: a prohászkás csatakiáltás másodpercekig visszhangzott a vágányok között.
Minden résztvevő sportolónk éremmel a nyakában indult haza, imponáló lett a végeredmény: arany- és bronzérem a focista fiúknak, arany, ezüst és két bronzérem a röplabdásoknak, szintén bronzérem az asztalitenisz csapatunknak.
Gratulálunk mindenkinek!!

www.facebook.com/prohaszkabudakeszi

Megosztom a cikket