Videóval feltöltve Micsoda buli! – a Pitypang ovis Jótékonysági est

Az idei évben november 17-én rendeztük meg az óvoda már híressé vált, Jótékonysági retro buliját.

A rendezvényt több céllal szerveztük meg:

– egyrészt azért, hogy az óvoda szülői közösségébe kerülő új szülők kötetlenebb keretek között megismerkedhessenek egymással,

– azért is, hogy jótékonysági rendezvény lévén a felajánlásokból egy gyermekfürdőszobát fel tudjunk újíttatni a nyáron,

– de a legfontosabb célja mégis az, hogy mi, óvó nénik, a szervezők, ezáltal rójuk le köszönetünket és hálánkat a szülők előtt azért a rengeteg, önzetlen segítségért, amit tőlük kapunk az óvoda működését illetően.

 

A hangulatosan pislákoló pitypangos mécsesek fényében, egy pohár pezsgő mellett és a kedvelt slágerek hallatán vette kezdetét az akkor még visszafogott buli.

 

Nagy örömünkre szolgált, hogy a fenntartó önkormányzat képviseletében a meghívott vendégek is megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel.

 

 

 

Az est műsoros produkciói a tánc jegyében zajlottak. A Rúzs Tánciskola növendékei három korosztállyal megjelenve kedves és egyben profi műsorral léptek fel. Őket követték a New Live Dance hipphoppos lányai egy modern táncformációval, akik közül az egyik tag, Hellner Melitta régen a mi óvodásunk volt. Mégis a legnagyobb sikert az óvó nénikből, dajka nénikből, szülőkből összeállt tánckar aratta, akik Hencsey Rita zumba oktató által betanított fergeteges latin táncot adtak elő meglepetés produkcióként. Mosolyuk, mozgásuk, lelkesedésük elárulta, hogy nem csak a gyermeknevelésben profik!

A kezdeti visszafogott buli egy-két órán belül óriási táncoló-tomboló partivá alakult, köszönhetően ezt D. J. Árpinak, aki mindenki zenei kívánságát teljesítette.

Már-már jól esett a tombolahúzás alatti pihenő, bár a régi Ő-Z-I-K-E csoportos szülők –  akik szinte minden tombolajegyet felvásároltak – folyamatosan jöttek-mentek az értékes tombolatárgyakért.

 

Az árverést a sport jegyében szerveztük meg, hiszen olimpiai bajnokaink: Berki Krisztián tornász, Dombi Rudolf kajakos, Darnyi Tamás úszó, és a magyar férfi vízilabda-válogatott, valamint Katus Attila sportaerobik világbajnok szívesen ajánlott fel az ovi számára egy-egy dedikált pólót. Ezúttal is köszönjük támogatásukat, hiszen a pólók hamar gazdára találtak a Sport ovis szülők körében!

Sokan kérdezik, hogy mi a titka az évente kétszer megrendezésre kerülő fergeteges hangulatú bulinak?

Nagyon fontos a nevelőtestület profi, már rutinossá vált szervezőmunkája, de a siker titka a társaság: a régi és jelenlegi szülők, a már ismerősként jövő barátaik és a jókedvű óvodai kollektíva.

Köszönet mindenkinek, aki belépőjegy és támogató-csempejegy vásárlásával, tombolatárggyal és felajánlással járult hozzá az est céljához, a gyermekfürdőszobák felújításához!


Az itt felsorolt cégek, egyesületek, magánszemélyek szponzorálásukkal szintén azt est sikeréhez járultak hozzá: Andrész Cukrászda, Apáczai Könyvkiadó, Babautazás, BaritZone Kft., Goma, Bánfi Ilona masszázs, Betűtészta mesekönyvbolt, Bíró Barnabásné szikvízüzem, Páty, Boros Lászlónéfodrászat, Budakeszi Hírmondó, Csörget Elvira-Avon, Csulak virágbolt, Darnyi Tamás Úszóiskola, Dió gyógyszertár, Emma Rövidáru bolt, Drogéria, Erkel Ferenc Művelődési Ház, Építők Margitszigeti Kajak Egyesület, Franke Judit kozmetika, Geridor optika, Gina cukrászda, Gorvinum Kft. prémiumcsokoládé, Gumidoktor, Gyógyászati Segédeszköz bolt, Hencsey Rita zumba oktatö, Invázió ruházat, Kisszabó Gábor Első Emelet, Kórósi vegytisztító, La-Bionda hajszalon, Magyar Tornaszövetség, Mountex, Mindenjáték- játékszaküzlet, Némedi-Varga Mónika masszázs, Póczi patika, Rathauskeller Kft., Sanoma Kiadó, Spájz étterem és kolbászház, Stadt étterem és kávézó, Supi + Gyermekcipő, Bokor István, TV 2  Simon Zsolt, Tóth Gábor ? Szebenyi Mária, Uno-Fashion Kft., www.220lego.hu, Virág kozmetika.

 

 

Nagyon köszönöm a jó hangulatot!

 

Andrejkó Detty – óvodavezető

 

Fotógaléria megtekintéséhez kattintson ide!

A Buda Környéki Televízió felvételének megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket