Pirosba öltöztek és segítettek

 

2013. február 15-én, a budakeszi Széchenyi István Általános Iskola idén is részt vett az ?Öltözz pirosba!? kampányban, hogy ismét segíthessen beteg gyermekeken.

 

A súlyosan beteg gyermekek ápolásával foglalkozó törökbálinti Tábita Ház és a pécsi Dóri Ház ápolói minden nap szembesülnek az önzetlen segítség nyújtás erejével. Látják, hogyan húzódik enyhe félmosolyra a gyerekek szája, csak attól, hogy beszélhetnek, játszhatnak valakivel. Az ?Öltözz pirosba és fejezd ki a szeretetedet!? akció keretében befolyó összeget ezen intézmények fenntartására fordítják.

 

?Nekünk csak 200 forint és egy kis odafigyelés, a rászoruló fiataloknak pedig a mindennapjait könnyítjük meg, és egy mosolyt csalunk az arcukra? ? szólt a budakeszi általános iskola vezetésének felhívásában.

 

 

?Fejezzük ki szolidaritásunkat a beteg gyerekek felé 200 forint pénzadománnyal!? ? és a gyerekek, tanárnők, iskolai dolgozók pirosba öltöztek, és segítettek: több, mint 60.000 Ft pénzadomány gyűlt össze, amit a törökbálinti Tábita Háznak adnak majd át.

 

 

Balczó Kornélia

 

 

 

A Buda Környéki Televízió összeállításának megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket