Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet Az 1/1 tulajdoni részben Budakeszi Város Önkormányzatának tulajdonában álló, Budakeszi belterület, 959 hrsz.-ú, természetben 2092 Budakeszi, Erdő u. 70. sz. alatt található ingatlan elidegenítésére.

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet

Az 1/1 tulajdoni részben Budakeszi Város Önkormányzatának tulajdonában álló, Budakeszi belterület, 959 hrsz.-ú, természetben 2092 Budakeszi, Erdő u. 70. sz. alatt található ingatlan elidegenítésére.

A Pályázó, illetve leendő tulajdonos a pályázat megtekintésével és benyújtásával a tájékoztatást tudomásul veszi és elfogadja az egységes szerkezetben a módosított rendeletekkel a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 47/2011. (X. 28.) számú rendeletének szabályait és mellékleteit, valamint az egységes szerkezetben a módosított rendeletekkel a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzati tulajdonban lévő lakások és helyiségek elidegenítéséről szóló 54/2008. (XII. 17.), 6/2006. (III. 31.) számú rendelettel módosított 36/2004. (VII. 7.) számú rendeletének szabályait, mellékleteit is.

Pályázat letöltése

Megosztom a cikket