Oskolabál

Az idei évben is remek hangulatban telt a Nagy Sándor József Gimnázium Oskolabálja. A rendkívül színvonalas jótékonysági bált 2013-ban rendezték meg először hagyományteremtő szándékkal.

 

 

Dr. Dömötörné Papp Hargita, az iskola igazgatónője nyitóbeszédében hangsúlyozta, hogy a tánc olyan, mint a vers, amelynek a szavai a mozdulatok. Ezzel kívánt jó szórakozást a résztvevőknek és invitált mindenkit táncra az igazgatóasszony.

 

Dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia polgármester, a bál fővédnöke elmondta, hogy Budakeszi Város Önkormányzata büszke arra, hogy ez az idén 50 éves gimnázium itt van Budakeszin. Az itt végzett gyerekek 73%-át veszik fel elsőre valamilyen felsőoktatási intézménybe, rengeteg versenyen vesznek részt, és nagyon sokat meg is nyernek. A kompetenciaméréseken minden évben jól végeznek és a megyei-, országos tanulmányi versenyeken is kiemelkedően teljesítenek ? dicsérte az iskolát a polgármesterasszony.

 

A színvonalas műsorban felléptek: Fazekas Péter tanár úr, Sashegyi Soma (zongora), Kökényesi Melinda versenytáncos, Molnár Kinga (ének), swing táncosok, Jánossy Attila és a Höcögő együttes, Rúzs tánciskola, László Attila, a 2011-es Csillag születik győztese és a Nagy Sándor József Gimnázium tanárai.

 

 

 

 

 

A talpalávalót Borz Miklós és Borzné Kovács Violetta biztosította.

 

 

Balczó Kornélia

 

Fotógaléria itt.

 

 

A Buda Környéki Televízió által készített felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket