Nagyot küzdöttünk, de nem jutottunk tovább

30-27-re alulmaradt a sokáig előnyben kézilabdázó Budai Farkasok-Rév Group a Fejér-B.Á.L Veszprémmel szemben a férfi Magyar Kupa 3. fordulójában.

Jótékonysági akcióval kezdődött a kupatalálkozó: plüssjátékokat dobáltak a szurkolók a játéktérre, amiket a Budai Farkasok a Plüsskommandónak gyűjtött. Utóbbi szervezet értékesíti a plüssöket, a befolyt pénzből pedig kórházak koraszülött osztályait támogatják.

Oláh Tamás révén hazai góllal indult a kupacsata, 4-3-as Farkasok-előnyt követően pedig sokáig mi vezettünk, a veszprémieknek maximum egyenlítésre futotta az erejükből. A tizenhetedik percben Kecskeméti Tamás találatával néggyel, 11-7-re mentünk. A remek periódusban aztán fordulat állt be: 12-12-nél utolértek minket és a félidei szünetre is egállal, 14-14-gyel vonultak a felek.

A második játékrész első fele talán még az elsőnél is szorosabb küzdelmet hozott. Ugyan a Veszprém folyamatosan előnybe került, de Koi Endre játékosai rendre egyenlítettek. A hajrában azonban meg tudtak lépni a vendégek, az ötvennegyedik percben Fazekas Gergő góljával 27-25-re vezettek, innentől pedig már nem sikerült újra egalizálnunk. Végül a nagy küzdés és akarás ellenére három góllal, 30-27-re kikaptunk. A tavalyi Magyar Kupa kiíráshoz hasonlóan idén is a harmadik fordulóban és szintén a Fejér-B.Á.L. Veszprém búcsúztatott minket a sorozattól.

A mérkőzés legjobbjának vendég oldalon Seregi Mátyást, hazain Tóth Normant választották.

Férfi kézilabda Magyar Kupa 3. forduló:
Budai Farkasok-Rév Group – Fejér-B.Á.L. Veszprém 27-30 (14-14)
Budaörs, 150 néző. Vezette: Sándor, Szikszay.
Budai Farkasok: Bende, Tóth (kapusok), Nagy-Jávori, Auer 1, Kecskeméti 2, Benmiloud, Oláh 4, Nourelden 4, Valler, Korsós 1, Boros 2, Németh 10 (3), Papp, Rédai, Schultheisz, Khalil 3. Vezetőedző: Koi Endre.

Koi Endre vezetőedző: “Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy nagyon jó ellenféllel. Úgy gondolom, méltó lezárása volt ez az évnek. Sok sikert kívánok a Veszprémnek a továbbiakban!”

Nagyot küzdöttünk, de nem jutottunk tovább

Megosztom a cikket